EkoAvec sijauspatja
EkoAvec sijauspatja

Korkealuokkainen antidecubitus-sijauspatja                                   

Painosuositus: 0-130 kg       3,5+3,5 cm PU-geelivaahtoa, kaksi kerrosta

Painehaavojen syntymistä ehkäisevä, viskoelastinen sijauspatja. Sijauspatja on suunniteltu erityisesti pitkäaikaispotilaille, kipupotilaille sekä muuten liikuntarajoitteisille. Viskoelastinen PU-geelipehmuste muotoutuu kehon lämmön ja painon yhteisvaikutuksesta ja tasaa pintapaineet ehkäisten puutumista ja painehaavojen muodostumista. Se auttaa myös lihaksia rentoutumaan ja vähentää asennon vaihtamisen tarvetta. Sopii kaikille vartalotyypeille ja myös painaville henkilöille. Huom! Asentohoito on aina välttämätön sijauspatjan ominaisuuksista huolimatta.

Sijauspatjassa on kaksi kiinteää kerrosta. Patjan päällisen suuri elastisuus tukee vahvasti pehmusteen antidecubitusominaisuutta. Polyuretaanipinnoitteinen hygieniapäällinen on neljään suuntaan joustava, multielastinen, hengittävä, antibakteerinen ja paloturvallinen. SL 1 -päälliset tukevat osaltaan patjojen pintapehmeys- ja ergonomiaominaisuuksia. Päällisissä sekä patjojen täytteissä on Öko-Tex-sertifikaatti, joka takaa tuotteen puhtauden sekä käyttäjän että ympäristön kannalta.

Takuu on 5 vuotta sisuksen ja 2 vuotta päällisen materiaali- ja valmistusvirheille.

Sijauspatjan koko valittavissa sängyn koon mukaan. Huom! Asiakas vastaa itse sijauspatjan alla olevan patjan painorajoituksesta!

75/78/80/85/88/90 x 200 x 7 cm, 78/88 x 205 x 7 cm, erikoiskoot tilauksesta.

Sijauspatja toimitetaan hygieniapäällisellä. Lisähinnasta patjan saa kuumasaumattuna (KS).

Lataa tietoa
 

 
    

507,16€
Korkeus (cm):
Leveys (cm):
Pituus (cm):
Päällisvaihtoehdot: