EkoTopper sijauspatja
EkoTopper sijauspatja

Korkealuokkainen antidecubitus-sijauspatja      

Matalan riskin 5 cm paksuinen antidecubituspehmuste on nopeasti reagoivaa viskoelastista PU-geelivaahtoa. Sen tiheys on 50 kg/m3 ja painosuositus 0-120 kg.

EkoTopper on painehaavojen syntymistä ehkäisevä PU-geelivaahtopehmuste, joka muotoutuu kehon lämmön ja painon yhteisvaikutuksesta ja tasaa kudospaineita ehkäisten puutumista ja painehaavojen muodostumista. Sijauspatja auttaa lihaksia rentoutumaan ja vähentää asennon vaihtamisen tarvetta. Huom! Asentohoito on aina välttämätön patjoista huolimatta!

Asiakas vastaa itse sijauspatjan alla olevan patjan painorajoituksesta. Jos EkoTopperia käytetään pelkästään niin, että alla ei ole patjaa, painorajoitukset eivät päde!

PU-pinnoitteinen Medicase®-hygieniapäällinen on neljään suuntaan joustava, multielastinen, hengittävä ja antibakteerinen. Paloturvallinen (SL 1) päällinen tukee osaltaan sijauspatjan pintapehmeys‐ ja ergonomiaominaisuuksia. Päällisessä ja pehmusteessa on Öko-Tex-sertifikaatti, joka takaa tuotteen puhtauden sekä käyttäjän että ympäristön kannalta.

Takuu on 5 vuotta sisuksen ja 2 vuotta päällisen materiaali- ja valmistusvirheille.

Koko valittavissa sängyn koon mukaan:

75/78/80/85/88/90 x 200 x 5 cm, 78/88 x 200 x 5 cm, erikoiskoot tilauksesta.

Sijauspatja toimitetaan hygieniapäällisellä.

Hinnat alkaen:

 

Lataa tietoa
 


    
375,72€
Leveys (cm):
Pituus (cm):
Vaihtoehdot: