EkoTopperS helmuksellinen sijauspatja
EkoTopperS helmuksellinen sijauspatja

Korkealuokkainen antidecubitus-sijauspatja      

Matalan riskin 5 cm paksuinen antidecubituspehmuste on nopeasti reagoivaa viskoelastista PU-geelivaahtoa. Sen tiheys on 50 kg/m3 ja painosuositus 0-120 kg.

Sijauspatja on kehitetty käytettäväksi erityisesti EkoForm-laitoshygieniapatjan kanssa. Sijauspatjassa on painehaavojen syntymistä ehkäisevä PU-geelivaahtopehmuste, joka muotoutuu kehon lämmön ja painon yhteisvaikutuksesta ja tasaa pintapaineet ehkäisten puutumista ja painehaavojen muodostumista. Patja auttaa lihaksia rentoutumaan ja vähentää asennon vaihtamisen tarvetta. Huom! Asentohoito on aina välttämätön patjoista huolimatta! Asiakas vastaa itse sijauspatjan alla olevan patjan painorajoituksesta. Jos EkoTopperS -sijauspatjaa käytetään pelkästään niin, että alla ei ole patjaa, painorajoitukset eivät päde!

PU-pinnoitteinen Medicase®-hygieniapäällinen on neljään suuntaan joustava, multielastinen, hengittävä ja antibakteerinen. Paloturvallinen (SL 1) päällinen tukee osaltaan sijauspatjan pintapehmeys‐ ja ergonomiaominaisuuksia. Päällisessä ja pehmusteessa on Öko-Tex-sertifikaatti, joka takaa tuotteen puhtauden sekä käyttäjän että ympäristön kannalta. Sijauspatjan helmus kiinnittyy kuminauhan avulla alapatjan ympäri.

Takuu on 5 vuotta sisuksen ja 2 vuotta päällisen materiaali- ja valmistusvirheille.

Hinnat alkaen:

Lataa tietoa
   

 

440,20€
Koko:
Päällisvaihtoehdot: