EkoUltra täyspatja
EkoUltra täyspatja

Korkealaatuinen antidecubitus-täyspatja                                    Painosuositus: 0-150 kg

7 cm PU-geelivaahtoa + 6 cm tukivaahtoa. 3-kerrospatja.

Painehaavojen syntymistä ehkäisevissä viskoelastisissa antidecubituspatjoissa yhdistyvät sijauspatja ja hygieniapatja yhtenäiseksi toimivaksi kokonaisuudeksi. EkoUltra-patja täyttää korkealuokkaisen vaahtomuovipatjan kriteerit.

Patjat on suunniteltu erityisesti pitkäaikaispotilaille, kipupotilaille sekä muuten liikuntarajoitteisille. Viskoelastinen PU-geelipehmuste muotoutuu kehon lämmön ja painon yhteisvaikutuksesta ja tasaa pintapaineet ehkäisten puutumista ja painehaavojen muodostumista. Se auttaa myös lihaksia rentoutumaan ja vähentää asennon vaihtamisen tarvetta. Sopii kaikille vartalotyypeille ja myös painaville henkilöille. Huom! Asentohoito on aina välttämätön patjan ominaisuuksista huolimatta.

Keskinkertaisen riskin antidecubituspatjat on valmistettu uusiutuvasta luonnonvarasta soijaöljystä. Patjassa on kolme kiinteää kerrosta. Patjan päällisen suuri elastisuus tukee vahvasti pehmusteen antidecubitusominaisuutta. Polyuretaanipinnoitteinen hygieniapäällinen on neljään suuntaan joustava, multielastinen, hengittävä, antibakteerinen ja paloturvallinen. SL 1 -päälliset tukevat osaltaan patjojen pintapehmeys- ja ergonomiaominaisuuksia. Päällisissä sekä patjojen täytteissä on Öko-Tex-sertifikaatti, joka takaa tuotteen puhtauden sekä käyttäjän että ympäristön kannalta.

Takuu on 5 vuotta sisuksen ja 2 vuotta päällisen materiaali- ja valmistusvirheille.

Lastenpatjojen koot:
60x120x13 cm 
70/80x160x 13 cm 

Patjan koko valittavissa sängyn koon mukaan:
75/78/80/85/88/90 x 200 x 13 cm, 78/88 x 205 x 13 cm, erikoiskoot tilauksesta.

Patja toimitetaan hygieniapäällisellä. Lisähinnasta patjan saa kiinteällä Mediresc-pelastuspäällisellä.

Lataa tietoa
 

 
    

618,76€
Leveys (cm):
Pituus (cm):
Vaihtoehdot: