EkoWave täyspatja
 
EkoWave täyspatja

Antidecubitus-täyspatja                                   Painosuositus: 0-150 kg

5 cm PU-geelivaahtoa + 8 cm tukivaahtoa. 2-kerrospatja.

Ergonominen, keskinkertaisen riskin EkoWave-patja on suunniteltu erityisesti tukemaan potilaan omatoimisuutta samalla toimien erittäin tehokkaana painehaavojen ennaltaehkäisijänä keskiriskin potilaille. Patjan toimivuuden mahdollistaa aaltomainen yhdistelmärakenne sekä hyvin paineita tasaava viskoelastinen pintakerros. Erikoisrakenteen ansiosta patja estää potilaan uppoamisen patjaan helpottaen samalla hoitajien työtä asentohoidossa ja potilasta liikuteltaessa.

EkoWave-patja täyttää korkealuokkaisen vaahtomuovipatjan kriteerit.

EkoWave-patjassa yhdistyvät sijauspatja ja hygieniapatja yhtenäiseksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Patja on suunniteltu erityisesti pitkäaikais- ja kipupotilaille sekä liikuntarajoitteisille. Viskoelastinen PU-geelivaahtopehmuste muotoutuu kehon lämmön ja painon yhteisvaikutuksesta ja jakaa pintapaineita ehkäisten puutumista ja painehaavojen muodostumista. Patja auttaa lihaksia rentoutumaan ja vähentää asennon vaihtamisen tarvetta. Huom! Asentohoito on aina välttämätön patjan ominaisuuksista huolimatta. Sopii kaikille vartalotyypeille.

Keskinkertaisen riskin EkoWave-antidecubituspatja on valmistettu uusiutuvasta luonnon raaka-aineesta soijaöljystä. Patjassa on kaksi kiinteää kerrosta. PU-pinnoitteinen Medicase®-hygieniapäällinen on neljään suuntaan joustava, multielastinen, hengittävä ja antibakteerinen. Paloturvallinen (SL 1) päällinen tukee osaltaan patjan pintapehmeys‐ ja ergonomiaominaisuuksia. Päällisessä ja pehmusteessa on Öko-Tex-sertifikaatti, joka takaa tuotteen puhtauden sekä käyttäjän että ympäristön kannalta.

Takuu on 5 vuotta sisuksen ja 2 vuotta päällisen materiaali- ja valmistusvirheille.

Myös EkoWave lastenpatjoja. Koot valittavissa sängyn koon mukaan:

70/80x160x13 cm

75/78/80/85/88/90 x 200 x 13 cm, 78/88 x 205 x 13 cm. Erikoiskoot tilauksesta

Patja toimitetaan hygieniapäällisellä. Lisähinnasta patjan saa kiinteällä Mediresc- pelastuspäällisellä.

Lataa tietoa
 

 
    

494,76€
Leveys (cm):
Pituus (cm):
Vaihtoehdot: