EkoXL täyspatja painaville
 
EkoXL täyspatja painaville

Antidecubitus-täyspatja painaville                    Painosuositus: 0-200 kg

6 cm PU-geelivaahtoa + 11 cm tukivaahtoa. 4-kerrospatja.

Painehaavojen syntymistä ehkäisevissä viskoelastisissa  antidecubituspatjoissa yhdistyvät sijauspatja ja hygieniapatja yhtenäiseksi toimivaksi kokonaisuudeksi. EkoXL-patja täyttää korkealuokkaisen vaahtomuovipatjan kriteerit.

Patjat on suunniteltu erityisesti pitkäaikaispotilaille, kipupotilaille sekä muuten liikuntarajoitteisille. Viskoelastinen PU-geelipehmuste muotoutuu kehon lämmön ja painon yhteisvaikutuksesta ja tasaa pintapaineet ehkäisten puutumista ja painehaavojen muodostumista. Se auttaa myös lihaksia rentoutumaan ja vähentää asennon vaihtamisen tarvetta. Sopii kaikille vartalotyypeille ja myös painaville henkilöille. Huom! Asentohoito on aina välttämätön patjan ominaisuuksista huolimatta.

Keskinkertaisen riskin antidecubituspatjat on valmistettu uusiutuvasta luonnonvarasta soijaöljystä. Patjassa on neljä kiinteää kerrosta. Patjan päällisen suuri elastisuus tukee vahvasti pehmusteen antidecubitusominaisuutta.

Polyuretaanipinnoitteinen hygieniapäällinen on neljään suuntaan joustava, multielastinen, hengittävä, antibakteerinen ja paloturvallinen. SL 1 -päälliset tukevat osaltaan patjojen pintapehmeys- ja ergonomiaominaisuuksia. Päällisissä sekä patjojen täytteissä on Öko-Tex-sertifikaatti, joka takaa tuotteen puhtauden sekä käyttäjän että ympäristön kannalta.

Takuu on 5 vuotta sisuksen ja 2 vuotta päällisen materiaali- ja valmistusvirheille.

Patjan koko valittavissa sängyn koon mukaan:

75/78/80/85/88/90 x 200 x 17 cm, 78/88 x 205 x 17 cm, erikoiskoot tilauksesta.

Patja toimitetaan hygieniapäällisellä. Lisähinnasta patjan saa kiinteällä Mediresc- pelastuspäällisellä.

Lataa tietoa
 

 
    

742,76€
Leveys (cm):
Pituus (cm):
Vaihtoehdot: