Erikoisosaaminen

Suomalaisille sairaaloille MediMattress Oy tarjoaa alan laajimman tuotteiston sekä ainutlaatuiset palvelut. Tuotevalikoiman kärjessä ovat liikuntakyvyttömille potilaille tarkoitetut, erittäin helppokäyttöiset, dynaamiset Carital-erikoispatjat. Ainutlaatuinen Carital Neo on suunniteltu keskoshoitoon, automaattisesti säätyvä Carital Optima on paras valinta jokaiseen teho-osaston vuoteeseen. Optiman käyttäjiä ovat myös neurologiset, ortopediset ja sisätautiosastot.

MediMattress Oy:n sairaalatuotevalikoiman rungon muodostavat korkealaatuiset geelivaahtopatjat. Tuotteistoa täydentävät tyynyt, asentohoidon apuvälineet ja vuodehoidon tarvikkeet.

MediMattress tuntee pitkäaikaishoitoon erikoistuneiden laitosten ja niiden potilaiden tarpeet. Tuotteiden on oltava käytännöllisiä ja autettava hoitajaa hänen työssään. Tuotteilta odotetaan kestävyyttä ja turvallisuutta ja niiden hinta-laatusuhteen on oltava hyvä. MediMattress Oy on kehittänyt kaikki tuotteensa näistä lähtökohdista käsin, ei ihme, että olemme useassa tuoteryhmässä alamme markkinajohtaja Suomessa.

Kotisairaanhoidossa korostuu tuotteiden helppokäyttöisyys, tuoteturvallisuus, luotettavuus ja potilasmukavuus. Omaishoitajilta ei voi odottaa samaa osaamista kuin laitoksissa toimivilta ammattilaisilta; monimutkaiset tai paljon huoltoa vaativat apuvälineet eivät sovi kotihoitoon. Kodeissa olosuhteet myös vaihtelevat, siksi apuväline on tarvittaessa voitava räätälöidä kuhunkin tilanteeseen sopivaksi. MediMattress Oy toimittaa nopealla toimitusajalla geelivaahtopatjan senttimitoituksella tai erikoisrakenteisena kunkin potilaan ja kodin tarpeiden mukaan. CaritalRehab on taas dynaaminen erikoispatja, joka helpottaa liikuntarajoitteisen korkeariskipotilaan itsenäistä selviytymistä vuoteeseen ja sieltä pois.

Kattava, korkealaatuinen tuotevalikoima, monipuoliset palvelut, joustavuus ja henkilökunnan palveluhalu tekevät MediMattress Oy:stä jokaisen sairaalan luotettavan kumppanin.

Ympäristö / Laatujärjestelmät

Ympäristöasiat
MediMattress-tuotteet valmistetaan polyuretaanista,joka on ympäristölle myrkytöntä. MediMattress-tuotteet ovat pääsääntöisesti PVC-vapaita. MediMattress Oy on siirtynyt ympäristöystävällisempään suuntaan valmistamalla tuotteita soijasta saatavasta uusiutuvasta luonnonraaka-aineesta. MediMattress Oy:n antidecubitus- ja hygieniapatjat on valmistettu joko kokonaan tai suurimmalta osin soijavaahdosta. PYR:in jäsenenä huolehdimme sekä pakkaus- että valmistusmateriaalimme kierrätyksestä.
Päällismateriaalit: ISO 9001:2000
Sertifikaatin numero: 6017 6852
Vaahtomateriaalit: ISO 9001:2000
Sertifikaatin numero: BE-95 412
Paloturvatestit: VTT-S-10540-06 according IMO FTPC Part 9 (IMO resolution MSC61(67) Annex 1 Part 9) SL 1, testattu elokuussa 2006.

Hygcen
Kaikille MediMattress-patjoissa käytetyille soijavaahdoille on tehty sairaanhoidon apuvälineille tarkoitettu bioyhteensopivuus/ myrkyttömyystesti lääkinnällisten välineiden tuoteturvallisuuskeskuksessa Saksassa.
Hyväksyntä vaahtomuovimateriaaleille erikseen testimenetelmän DIN EN ISO 10993-5 SOP 09-001 mukainen (sample SN 5337 11).

Cytox
Kaikille paloturvallisille polyuretaanipinnoille on tehty erikseen CYTOX-bioyhteensopivuus/myrkyttömyystesti EN ISO 10993-1:2003 mukaisesti. Testiraportti: 200501-00332.

Lue lisää ympäristöasioistamme täältä: