Erikoisosaaminen

Suomalaisille sairaaloille MediMattress Oy tarjoaa alan laajimman tuotteiston sekä ainutlaatuiset palvelut. Tuotevalikoiman kärjessä ovat liikuntakyvyttömille potilaille tarkoitetut, erittäin helppokäyttöiset, dynaamiset Carital-minimipainepatjat. Ainutlaatuinen Carital Neo on suunniteltu keskoshoitoon, automaattisesti säätyvä Carital Optima on paras valinta jokaiseen teho-osaston vuoteeseen. Optiman käyttäjiä ovat myös neurologiset, ortopediset ja sisätautiosastot.

MediMattress Oy:n sairaalatuotevalikoiman rungon muodostavat korkealaatuiset vaahtomuovipatjat. Tuotteistoa täydentävät tyynyt, asentohoidon ja ergonomian apuvälineet ja vuodehoidon tarvikkeet.

MediMattress tuntee pitkäaikaishoitoon erikoistuneiden laitosten ja niiden potilaiden tarpeet. Tuotteiden on oltava käytännöllisiä ja autettava hoitajaa hänen työssään. Tuotteilta odotetaan kestävyyttä ja turvallisuutta ja niiden hinta-laatusuhteen on oltava hyvä. MediMattress Oy on kehittänyt kaikki tuotteensa näistä lähtökohdista käsin, ei ihme, että olemme useassa tuoteryhmässä alamme markkinajohtaja Suomessa.

Kotisairaanhoidossa korostuu tuotteiden helppokäyttöisyys, tuoteturvallisuus, luotettavuus ja potilasmukavuus. Omaishoitajilta ei voi odottaa samaa osaamista kuin laitoksissa toimivilta ammattilaisilta; monimutkaiset tai paljon huoltoa vaativat apuvälineet eivät sovi kotihoitoon. Kodeissa olosuhteet myös vaihtelevat, siksi apuväline on tarvittaessa voitava räätälöidä kuhunkin tilanteeseen sopivaksi. MediMattress Oy toimittaa nopealla toimitusajalla korkealuokkaisen vaahtomuovipatjan senttimitoituksella tai erikoisrakenteisena kunkin potilaan ja kodin tarpeiden mukaan. CaritalRehab on taas dynaaminen erikoispatja, joka helpottaa liikuntarajoitteisen korkeariskipotilaan itsenäistä selviytymistä vuoteeseen ja sieltä pois.

Kattava, korkealaatuinen tuotevalikoima, monipuoliset palvelut, joustavuus ja henkilökunnan palveluhalu tekevät MediMattress Oy:stä jokaisen sairaalan luotettavan kumppanin.

 

Ympäristö- / Laatujärjestelmät

MediMattress Oy ja Carital Oy ovat ISO 13485 ja ISO 14001 -sertifioituja yrityksiä. Lue lisää täältä: