JuveCot
JuveCot

lasten minimipainepatja pinnasänkyyn

Liikuntakyvyttömien lasten hoito vaati ainutlaatuisia ratkaisuja, oli sitten kysymyksessä 500 g painava keskonen tai 150 kg painoinen vakavasti sairastunut nuori. Kun potilas on sairautensa vuoksi liikkumatta vuoteessa, patjaa vasten olevaan ihoon kohdistuu paine, joka pitkittyessään aiheuttaa ihovaurioita ja ihokipua. Potilas voi saada vakavia komplikaatioita ja kipustressi haittaa paranemista.

Carital® -minimipainepatjoissa on ainutlaatuiset tunnelinmuotoiset kennot. Ne on kytketty toisiinsa muodostaen kolme säätöaluetta (pää, keskivartalo, jalat). Patjajärjestelmän säätölaite reagoi kehon painoon, muotoon ja asentoon automaattisesti ja säätää patjan kullekin potilaalle yksilöllisesti oikein. Carital®-patja jakaa potilaan painon koko patjan alueelle ja vähentää potilaan ja patjan välisenä paineen minimiin.

Pinnasängissä hoidettaville 1-3-vuotiaille lapsille tarkoitettu JuveCot ja lastensängyissä käytettävä OptimaJuve soveltuvat sekä teho- että pitkäaikaishoidon tarpeisiin. Kooltaan OptimaJuve- ja JuveCot -minimipainepatjat ovat aikuisten patjoja pienempiä, mutta niiden tekninen rakenne, toimintaperiaate ja terapeuttinen teho ovat täsmälleen samat kuin kliinisesti testatussa Carital® Optima -minimipainepatjassa.

JuveCot -minimipainepatjoja käytetään paitsi painehaavojen ehkäisyyn niin myös vaikeampienkin ihovaurioiden hoitoon. Tuotteet sopivat erinomaisesti myös kivuliaille potilaille.

JuveCot -minimipainepatjat ovat elintärkeä apuväline vakavasti sairastuneen lapsen tehohoidossa.

Koko: 60 x 120 x 10 cm

Takuu on 2 vuotta materiaali- ja valmistusvirheille.

Lataa tietoa