MediEva-pelastuslakanat
MediEva-pelastuslakanat

MediEva pelastuslakana on suunniteltu käytettäväksi potilaan evakuointiin patjalla. Tuote mahdollistaa potilaan turvallisen kuljetuksen myös portaissa ja jopa yhden henkilön voimin. MediEva on universaalimalli, joka sopii kaikkiin hoitosänkyjen patjoihin, joiden leveys on 75-90 cm, pituus 200-205 cm ja korkeus 13 cm.
                     
Pelastuslakanan päädyissä on huput, joiden avulla pelastuslakana pujotetaan patjaan kiinni. Pohjamateriaali on hyvin sekä kuivalla että märällä alustalla liukuva, täysin nesteitä läpäisemätön, polyuretaanisivelty polyesteri. Paloturvallinen kangas on erittäin kantolujaa ja täysin nesteitä läpäisemätöntä.

Pelastuslakanan reunoissa on kiinnityshihnat, joilla potilas kiinnitetään patjaan turvallisesti kuljetuksen tai evakuoinnin ajaksi. Hihnoissa on nopeasti kiinnitettävät pistolukot. Pelastuslakanan päädyissä on tukevat nosto/kantohihnat. Kantohihnat on laskostettu kiinnityslenkkeihin.

Vesipestävä pelastuslakana voidaan pestä +70 °C:ssa tai desinfioida kuumassa, max +95 °C:ssa.

Kaikki pelastuslakanassa käytetyt kankaat ja muut osat on tehty paloturvallista, SL 1 -luokan vaikeasti syttyvistä materiaaleista.

Takuu on 2 vuotta materiaali- ja valmistusvirheille.

Hyödyllisyysmallisuoja nro 8128

Pelastuslakanat on suunniteltu ja testattu yhteistyössä pelastusalan ammattilaisten kanssa.

Lataa tietoa
 


    

117,80€
Vaihtoehdot: