NeoIW
 
NeoIW

minimipainepatja hoitopöydälle - erittäin korkea/korkea riski

 

Liikuntakyvyttömien lasten hoito vaati ainutlaatuisia ratkaisuja, oli sitten kysymyksessä 500 g painava keskonen tai 150 kg painoinen vakavasti sairastunut nuori. Kun potilas on sairautensa vuoksi liikkumatta vuoteessa, patjaa vasten olevaan ihoon kohdistuu paine, joka pitkittyessään aiheuttaa ihovaurioita ja ihokipua. Potilas voi saada vakavia komplikaatioita ja kipustressi haittaa paranemista.

Carital®-minimipainepatjoissa on ainutlaatuiset tunnelinmuotoiset kennot. Ne on kytketty toisiinsa muodostaen kolme säätöaluetta (pää, keskivartalo, jalat). Patjajärjestelmän säätölaite reagoi kehon painoon, muotoon ja asentoon automaattisesti ja säätää patjan kullekin potilaalle yksilöllisesti oikein. Carital®-patja jakaa potilaan painon koko patjan alueelle ja vähentää potilaan ja patjan välisenä paineen minimiin.

ECMO-hoitoa annetaan potilaille, joilla on keuhkojen ja/tai sydämen vajaatoimintaa tilanteessa, jossa muulla käytettävissä olevalla tehohoidolla ei pystytä pelastamaan potilaan henkeä. ECMO-hoito antaa keuhkoille ja/tai sydämelle aikaa levätä ja parantua. Hoitoaika vaihtelee muutamasta päivästä kuukausiin. Carital®-minimipainepatjoja on käytetty menestyksellisesti ECMO-hoidoissa jo useita vuosia. Tuotteiden ylivoimainen paineenalennusteho minimoi ihokomplikaatiot ja stabiili rakenne estää ECMO-kanyylien irtoamisen paikoiltaan.

Vauvojen tehohoitoon Caritalilla on kolme tuotetta. NeoICU mahtuu inkubaattoriin, NeoGiraffe sopii Giraffe Omnibed -hoitokaappiin ja NeoIW on taas tarkoitettu avohoitopöydälle. Carital® Neo -minimipainepatjat suojelevat osaltaan haurasta elämää ja edistävät potilaiden paranemista vastasyntyneiden teho-osastolla.

NeoICU ja NeoGiraffe -patjoissa on vakiona ainutlaatuinen RTG-päällinen, joka mahdollistaa potilaan kuvaamisen patjan päällä ilman että kuvissa näkyy varjostumia kennoista. Potilas voidaan kuvata ilman että häntä nostetaan tai siirretään pois patjalta kuvauksen ajaksi. Tämä vähentää oleellisesti työtä ja ongelmia, jotka liittyvät vaikeasti sairaiden vastasyntyneiden kuvaamiseen.

Painosuositu: 0-6 kg.

Koko: 47 x 74 x 4 cm

Takuu 2 vuotta materiaali- ja valmistusvirheille.

Lataa tietoa