NeoIW
 
NeoIW

Liikuntakyvyttömien lasten hoito vaati ainutlaatuisia ratkaisuja, oli sitten kysymyksessä 500 g painava keskonen tai 150 kg painoinen vakavasti sairastunut nuori. Kun potilas on sairautensa vuoksi liikkumatta vuoteessa, patjaa vasten olevaan ihoon kohdistuu paine, joka pitkittyessään aiheuttaa ihovaurioita ja ihokipua. Potilas voi saada vakavia komplikaatioita ja kipustressi haittaa paranemista.

Carital®-erikoispatjoissa on ainutlaatuiset tunnelinmuotoiset kennot. Ne on kytketty toisiinsa muodostaen kolme säätöaluetta (pää, keskivartalo, jalat). Patjajärjestelmän säätölaite reagoi kehon painoon, muotoon ja asentoon automaattisesti ja säätää patjan kullekin potilaalle yksilöllisesti oikein. Carital®-patja jakaa potilaan painon koko patjan alueelle ja vähentää potilaan ja patjan välisenä paineen minimiin.

ECMO-hoitoa annetaan potilaille, joilla on keuhkojen ja/tai sydämen vajaatoimintaa tilanteessa, jossa muulla käytettävissä olevalla tehohoidolla ei pystytä pelastamaan potilaan henkeä. ECMO-hoito antaa keuhkoille ja/tai sydämelle aikaa levätä ja parantua. Hoitoaika vaihtelee muutamasta päivästä kuukausiin.

Carital®-erikoispatjoja on käytetty menestyksellisesti ECMO-hoidoissa jo useita vuosia. Tuotteiden ylivoimainen paineenalennusteho minimoi ihokomplikaatiot ja stabiili rakenne estää ECMO-kanyylien irtoamisen paikoiltaan.

Vauvojen tehohoitoon Caritalilla on kaksi tuotetta. NeoICU mahtuu inkubaattoriin ja NeoIW on taas tarkoitettu avohoitopöydälle. Carital® Neo- erikoispatjat suojelevat osaltaan haurasta elämää ja edistävät potilaiden paranemista vastasyntyneiden teho-osastolla.

Koko: 50 x 75 x 5 cm

Takuu 2 vuotta meteriaali- ja valmistusvirheille.

Lataa tietoa