Opera
Opera kennosto ja säätölaite
 
Opera säätölaite
Opera
 
Opera Maquet
Opera

minimipainepatja leikkauspöydälle - erittäin korkea/korkea riski

 

CaritalOpera on korkean ja erittäin korkean riskin potilaiden leikkauksiin tarkoitettu ilmakennorakenteinen erikoispatja. Sitä käytetään erityisesti pitkäkestoisissa leikkauksissa painehaavojen ja kivun ehkäisyyn. Leikkauspöydän mittojen mukaan valmistettava Opera on automaattisesti itsesäätyvä.

Antistaattinen, nestetiivis, hengittävä ja elastinen Medicase®-päällinen suojaa ilmakennostoa ja on helppo pitää puhtaana.

Herkkä, automaattinen säätö- ja valvontalaite säätää Opera -patjan kennojärjestelmän painetta potilaan painon mukaan aina, kun siihen on tarvetta. Säätölaitteesta voidaan valita erilaisia toimintoja kuten esim. kovetus hoitotoimenpiteiden sekä siirtymisten helpottamiseksi. Säätölaitteen saa myös täysin äänettömäksi.

Suljettu ilmakennojärjestelmä mahdollistaa elvytystoimenpiteiden aloittamisen välittömästi. Patjan tyhjentäminen ei ole tarpeen.

Patjassa on kaksoiskennorakenne. Yläkennot ovat tunnelin muotoiset ja kevyesti ilmalla täytetyt. Sisäkennot on kytketty toisiinsa muodostaen kolme erillistä säätöaluetta: pää, keskivartalo sekä jalat. Patjajärjestelmä reagoi automaattisesti kehon painoon, profiiliin ja asentoon jakaen kuormitusta tasaisesti koko patjan alueelle.

Painosuositus: 7-300 kg

Takuu on 2 vuotta materiaali- ja valmistusvirheille.

 

Tekniset tiedot:
Mitat: leikkauspöydän mukaan
Patjan paino: 4 kg
Kennomateriaali: TPU
Patjan puhdistus: Pyyhintädesinfiointi
Säätölaite: 32 x 9 x 8 cm, 2,4 kg
Vakiopäällinen: Antistaattinen Medicase®-hygieniapäällinen
Päällisen pesu: 70 °C (max 95 °C)
EU-direktiivi: Luokka 1 (CE)
Valmistaja: Carital Oy

Lataa tietoa