Optima
 
Optima

Carital® Optima on korkean ja erittäin korkean riskin minimipainepatja painehaavojen sekä kivun ehkäisyyn ja hoitoon. Optima on automaattisesti itsesäätyvä. Nestetiivis, hengittävä ja elastinen Medicase®-hygieniapäällinen mahdollistaa optimaalisen hygienian. Patjan päällisen pintakerros on polyuretaania ja alakerros polyesteriä. Päällisen reunassa kulkee virtajohtokanava.

Herkkä, automaatinen säätö- ja valvontalaita säätää Optima-patjan kennojärjestelmän painetta potilaan painon mukaan aina, kun siihen on tarvetta. Säätölaitteesta voidaan valita erilaisia toimintoja kuten esim. kovetus hoitotoimenpiteiden sekä siirtymisten helpottamiseksi. Säätölaitteen saa myös täysin hiljaiseksi.

Suljettu ilmakennojärjestelmä mahdollistaa elvytystoimenpiteiden aloittamisen välittömästi. Patjan tyhjentäminen ei ole tarpeen.

Optima-erikoispatjassa on kaksoiskennorakenne, 42 TPU–kennoa (210 cm pitkässä patjassa on 44 kennoa, 220 cm 46 kennoa ja 230 cm 48 kennoa). Yläkennot ovat tunnelin muotoiset ja kevyesti ilmalla täytetyt. Sisäkennot on kytketty toisiinsa muodostaen kolme erillistä säätöaluetta: pää, keskivartalo ja jalat. Patjajärjestelmä reagoi automaattisesti kehon painoon, profiiliin ja asentoon jakaen kuormitusta tasaisesti koko patjan aluellee. 

Painosuositus: 7-300 kg

Takuu on 2 vuotta materiaali- ja valmistusvirheille.

Tekniset tiedot:

Standardimitat: 70/75/80/95/90 x 200/210/220/230 x 13 cm
Erikoisleveydet Rehab-päällisellä erikoistilauksesta.
Patjan paino: 7 kg
Kennomateriaali: TPU
Patjan puhdistus: Pyyhintädesinfiointi
Säätölaite: 32 x 10 x 8 cm, 2,4 kg
Vakiopäällinen: Medicase®-hygieniapäällinen
Päällisen pesu: max 95 °C
EU-direktiivi: Luokka 1 (CE)
Valmistaja: Carital Oy
Ei vaadi vuosihuoltoa.

Lataa tietoa
 


  
 
Korkeus (cm):
Leveys (cm):
Pituus (cm):
Päällisvaihtoehdot: