OptimaEZ 420
OptimaEZ 420


minimipainepatja - erittäin korkea/korkea riski

 

Carital® OptimaEZ 420:n tieteellisen näytön vahvuus on luokkaa A pohjautuen satunnaistettuihin kontrolloituihin tason 1 tutkimuksiin.

 

OptimaEZ 420 -minimipainepatja on tarkoitettu korkean ja erittäin korkean painehaavariskipotilaille painehaavojen ja kivun ehkäisyyn ja hoitoon.

OptimaEZ 420 jakaa potilaan painon koko patjan alueelle - ilman  painepiikkejä. OptimaEZ 420:n ainutlaatuinen kennosto ja säätöjärjestelmä eliminoivat korkeat painearvot kaikissa hoitoasennoissa. Siksi tuote sopii erinomaisesti paitsi painehaavojen myös kipupotilaiden hoitoon.

OptimaEZ 420 perustuu tietotaitoon, jonka suomalainen Carital on kerännyt erikoispatjojen kehittämisestä ja valmistamisesta. Herkkä OptimaEZ 420:n säätölaite mittaa ja säätää erikseen kolmea toisiinsa kytkettyjen kennojen muodostamaa säätöaluetta.

Suljettu ilmakennojärjestelmä mahdollistaa elvytystoimenpiteiden aloittamisen välittömästi. Patjan tyhjentäminen ei ole tarpeen.

OptimaEZ 420 on automaattisesti säätyvä, dynaaminen, helppokäyttöinen täyspatja painehaavojen sekä kivun ehkäisyyn ja hoitoon. Patja sisältää 42 TPU–kennoa (210 cm pitkässä patjassa on 44 kennoa). Virran kytkemisen jälkeen käynnistyy normaalitoiminto, joka säätää patjan automaattisesti kunkin potilaan mukaan. Istumistoiminto valitaan, jos potilas istuu vuoteessaan yhtäjaksoisesti pidemmän jakson. Kovetustoiminto helpottaa hoitotoimenpiteitä ja poistumista vuoteesta. Vikatilanteessa laite hälyyttää asianmukaisesti, hälytyksen saa pois päältä hälytyksen kuittaustoiminnosta.

OptimaEZ 420:n tukeva, potilaan mukaan tarkasti muotoutuva patjarakenne on erittäin mukava ja hiljainen, potilas voi nukkua patjalla häiriintymättä.

Carital® -minimipainepatjojen korkeus 13 cm täyttää Sairaala- ja hoitosänkyjä koskevan standardin IEC60601-2-52:2009 vaatimukset

 

Painosuositus: 40-200 kg

Takuu on 2 vuotta materiaali- ja valmistusvirheille.

 

Tekniset tiedot:

Standardimitat: 70/75/80/85/90 x 200/210 x 13 cm. Erikoisleveydet Rehab-mallilla tilauksesta.
Patjan paino: 7 kg
Kennomateriaali: TPU
Patjan puhdistus: Pyyhintädesinfiointi
Säätölaite: 32 x 10 x 8 cm, 2,4 kg
Vakiopäällinen: Medicase®-hygieniapäällinen. Saatavana myös kiinteällä Mediresc-pelastuspäällisellä sekä Comfort-päällisellä, katso lisää.
Hygieniapäällisen pesu: max 95 °C
EU-direktiivi: Luokka 1 (CE)
Valmistaja: Carital Oy
Ei vaadi vuosihuoltoa.

Lataa tietoa