OptimaEZ
 
OptimaEZ

minimipainepatja - korkea riski

 

OptimaEZ perustuu tietotaitoon, jonka suomalainen Carital on kerännyt erikoispatjojen kehittämisestä ja valmistamisesta.

OptimaEZ minimipainepatja on kehitetty pitkäaikaishoidossa olevia korkeariskipotilaita varten. Tuote on tarkoitettu painehaavojen ja kivun ehkäisyyn ja hoitoon.

OptimaEZ jakaa potilaan painon koko patjan alueelle - ilman  painepiikkejä. OptimaEZ:n ainutlaatuinen kennosto ja säätöjärjestelmä eliminoivat korkeat painearvot kaikissa hoitoasennoissa. Siksi tuote sopii erinomaisesti paitsi painehaavojen myös kipupotilaiden hoitoon.

Herkkä Optima EZ:n säätölaite mittaa ja säätää erikseen kolmea toisiinsa kytkettyjen kennojen muodostamaa säätöaluetta.

Suljettu ilmakennojärjestelmä mahdollistaa elvytystoimenpiteiden aloittamisen välittömästi. Patjan tyhjentäminen ei ole tarpeen.

OptimaEZ on automaattisesti säätyvä, dynaaminen, helppokäyttöinen täyspatja painehaavojen sekä kivun ehkäisyyn ja hoitoon. Patja sisältää 32 TPU–kennoa (210 cm pitkässä patjassa on 34 kennoa). Virran kytkemisen jälkeen käynnistyy normaalitoiminto, joka säätää patjan automaattisesti kunkin potilaan mukaan. Istumistoiminto valitaan, jos potilas istuu vuoteessaan yhtäjaksoisesti pidemmän jakson. Kovetustoiminto helpottaa hoitotoimenpiteitä ja poistumista vuoteesta. Vikatilanteessa laite hälyyttää asianmukaisesti, hälytyksen saa pois päältä hälytyksen kuittaustoiminnosta.

OptimaEZ:n tukeva, potilaan mukaan tarkasti muotoutuva patjarakenne on erittäin mukava ja hiljainen, potilas voi nukkua patjalla häiriintymättä.

Carital® -minimipainepatjojen korkeus 13 cm täyttää Sairaala- ja hoitosänkyjä koskevan standardin IEC60601-2-52:2009 vaatimukset

 

Painosuositus: 40-175 kg

Takuu on 2 vuotta materiaali- ja valmistusvirheille.

 

Tekniset tiedot:

Standardimitat: 70/80/90 x 200/210 x 13 cm. Erikoisleveydet Rehab-versiona tilauksesta.
Patjan paino: 5 kg
Kennomateriaali: TPU
Patjan puhdistus: Pyyhintädesinfiointi
Säätölaite: 32 x 10 x 8 cm, 2,4 kg
Vakiopäällinen: Medicase®-hygieniapäällinen. Saatavana myös kiinteällä Mediresc-pelastuspäällisellä sekä Comfort-päällisellä, lue lisää.
Hygieniapäällisen pesu: max 95 °C
EU-direktiivi: Luokka 1 (CE)
Valmistaja: Carital Oy
Ei vaadi vuosihuoltoa.

Lataa tietoa
 


  
 

Korkeus (cm):
Leveys (cm):
Pituus (cm):
Päällisvaihtoehdot: