OptimaJuve
 
OptimaJuve

lasten minimipainepatja lastensänkyyn - erittäin korkea/korkea riski

 

Liikuntakyvyttömien lasten hoito vaati ainutlaatuisia ratkaisuja, oli sitten kysymyksessä 500 g painava keskonen tai 150 kg painoinen vakavasti sairastunut nuori. Kun potilas on sairautensa vuoksi liikkumatta vuoteessa, patjaa vasten olevaan ihoon kohdistuu paine, joka pitkittyessään aiheuttaa ihovaurioita ja ihokipua. Potilas voi saada vakavia komplikaatioita ja kipustressi haittaa paranemista.

Carital®-minimipainepatjoissa on ainutlaatuiset tunnelinmuotoiset kennot. Ne on kytketty toisiinsa muodostaen kolme säätöaluetta (pää, keskivartalo, jalat). Patjajärjestelmän säätölaite reagoi kehon painoon, muotoon ja asentoon automaattisesti ja säätää patjan kullekin potilaalle yksilöllisesti oikein. Carital® minimipainepatja jakaa potilaan painon koko patjan alueelle ja vähentää potilaan ja patjan välisenä paineen minimiin.

Lastensängyissä käytettävä OptimaJuve soveltuu sekä teho- että pitkäaikaishoidon tarpeisiin. Kooltaan OptimaJuve ja OptimaCot -minimipainepatjat ovat aikuisten patjoja pienempiä, mutta niiden tekninen rakenne, toimintaperiaate ja terapeuttinen teho ovat täsmälleen samat kuin kliinisesti testatussa Carital®Optima -minimipainepatjassa.

OptimaJuve-minimipainepatjoja käytetään paitsi painehaavojen ehkäisyyn niin myös vaikeampienkin ihovaurioiden hoitoon. Tuotteet sopivat erinomaisesti myös kivuliaille potilaille.

OptimaJuve -minimipainepatja ovat elintärkeä apuväline vakavasti sairastuneen lapsen tehohoidossa.

Carital® -minimipainepatjojen korkeus 13 cm täyttää Sairaala- ja hoitosänkyjä koskevan standardin IEC60601-2-52:2009 vaatimukset

 

Painosuositus 7-150 kg.

Takuu on 2 vuotta valmistus- ja materiaalivirheille.

 

Tekniset tiedot:
Koot: 70/80 x 160 x 13 cm, paino 6 kg
Kennomateriaali: TPU
Patjan puhdistus: Pyyhintädesinfiointi
Säätölaite: 32 x 10 x 8 cm, 2,4 kg
Vakiopäällinen: Medicase®-hygieniapäällinen. Saatavana myös kiinteällä Mediresc-pelastuspäällisellä sekä Comfort-päällisellä, lue lisää.
Hygieniapäällisen pesu: max 95 °C
EU-direktiivi: Luokka 1 (CE)
Valmistaja: Carital Oy

Ei vaadi vuosihuoltoa.

 

Lataa tietoa