OptimaProne
 
OptimaProne

OptimaProne – ainutlaatuinen kaksoispatjajärjestelmä vatsa-asentohoitoon

OptimaProne on erittäin korkean riskin potilaiden vatsa-asentohoitoon tarkoitettu ilmakennorakenteinen kaksoispatjajärjestelmä. Vatsa-asentohoitoa käytetään tehohoidossa (ARDS), hoidettaessa painehaavoja sekä takamuksen ja selän palovammoja. OptimaProne on erinomainen apuväline myös siirre-, kasvain- ja proktologisista leikkauksista toipuvien potilaiden hoidossa.

OptimaProne koostuu kahdesta erillisestä erikoispatjasta: Optima ja Prone. Molemmissa on ainutlaatuinen kaksoiskennorakenne. Kevyesti ilmalla täytetyt tunnelinmuotoiset yläkennot mukautuvat tarkasti kehon mukaan. Sisäkennot on kytketty toisiinsa muodostaen erillisiä säätöalueita. Kennot reagoivat kehon osien painoon, profiiliin ja asentoon jakaen kuormituksen koko patjan alueelle. Prone–järjestelmään kuuluvat myös pään ja jalkojen tukemiseen tarkoitetut ilmakennoilla varustetut erikoistyynyt.

Kun patjoja käytetään yhdessä, Prone asetetaan Optiman päälle. Molemmat säätyvät automaattisen säätölaitteen avulla joko yhdessä tai erikseen. Näin jaksottainen vatsa-asentohoito ja myös patjojen erillinen käyttö on helppoa.

Nestetiivis, hengittävä ja elastinen Medicase®-hygieniapäällinen suojaa ilmakennostoa ja on helppo pitää puhtaana. Prone-patjan päällisessä on asennushelmat, jotka asetetaan alapatjan alle. Niiden avulla Prone kiinnittyy hyvin paikalleen, ja lakanoita voidaan käyttää normaalisti.

Painosuositus: 7-300 kg

Takuu on 2 vuotta materiaali- ja valmistusvirheille.

Tekniset tiedot:

Optima-minimipainepatja
Koko: 200 x 90 x 13 cm
Patjan paino: 7 kg
Kennomateriaali: TPU
Puhdistus: Pyyhintädesinfiointi

Prone-VATSA-ASENTOPATJA
Torso: 110 x 50 x 9 cm
Jalkatyyny: 20 x 50 cm
Päätyyny S (pää sivulla)
Päätyyny D (pää alaspäin) 
Patjan paino: 4 kg
Kennomateriaali: TPU
Puhdistus: Pyyhintädesinfiointi

OptimaProne -SÄÄTOLAITE
Koko: 32 x 10 x 8 cm
Paino: 2,4 kg
EU-direktiivi: Luokka 1 (CE)
Valmistaja: Carital Oy

Lataa tietoa