TergoSafe2 täyspatja
 
TergoSafe2 täyspatja

Ergonominen antidecubitus-erikoispatja                


Tergo®Safe2 5 cm PU-geelivaahtoa + 8 cm kimmovaahtoa, reunapalkit. Painosuositus 0-180 kg.

Tergo®Safe -patjat ovat MediMattress Oy:n toimivimmat ja tehokkaimmat keskinkertaisen riskin käyttäjille tarkoitetut antidecubituspatjat. Painehaavat ovat kivuliaita ja niiden hoitaminen aiheuttaa paljon kuluja. Painehaavojen ennaltaehkäisy laadukkaiden erikoispatjojen avulla on paikallista haavanhoitoa huomattavasti edullisempi ratkaisu.

Tergo®Safen reunapalkit helpottavat hoitajan työtä. Patjan reunat antavat tukea ja helpottavat potilaan ergonomista siirtoa. Tergo®Safen tukevasta rakenteesta on hyötyä myös asentohoidossa ja muiden hoitotoimenpiteiden aikana.

Tergo®Safe on erityisesti liikuntarajoitteiselle henkilölle suunniteltu erikoispatja. Sen reunapalkit helpottavat itsenäistä siirtymistä vuoteeseen ja vuoteesta pois. Reunapalkkien avulla patjan reunalla voi istua tukevasti.

Tergo®Safessa potilas ei uppoa patjaan liian syvälle. Tämän ja reunapalkkien ansiosta itsenäinen vuoteessa kääntyminen onnistuu paremmin. Tergo®Safe-patja täyttää korkealuokkaisen vaahtomuovipatjan kriteerit.

Keskinkertaisen riskin Tergo®Safe-antidecubituspatja on valmistettu uusiutuvasta luonnon raaka-aineesta soijaöljystä. PU-pinnoitteinen Medicase®-hygieniapäällinen on neljään suuntaan joustava, multielastinen, hengittävä ja antibakteerinen. Paloturvallinen (SL 1) päällinen tukee osaltaan patjan pintapehmeys- ja ergonomiaominaisuuksia. Päällisessä ja pehmusteessa on Öko-Tex-sertifikaatti, joka takaa tuotteen puhtauden sekä käyttäjän että ympäristön kannalta.

Takuu on 5 vuotta sisuksen, 2 vuotta päällisen materiaali- ja valmistusvirheille.

Koko valittavissa sängyn koon mukaan:

75/78/80/85/88/90 x 200 x 13 cm, 78/88 x 205 x 13 cm

Tergo®Safe2-patja toimitetaan hygieniapäällisellä. Lisähinnasta patjan saa kiinteällä Mediresc- pelastuspäällisellä .

 

Lataa tietoa