TergoSafe4 täyspatja painaville
TergoSafe4 täyspatja painaville

Ergonominen antidecubitus-erikoispatja painaville                

Tergo®Safe4 12 cm PU-geelivaahtoa + 5 cm kimmovaahtoa, reunapalkit. Painosuositus 0-250 kg. 4-kerrospatja.

Tergo®Safe on MediMattress Oy:n toimivin ja tehokkain keskinkerrtaisen riskin käyttäjille tarkoitettu antidecubituspatja. Painehaavat ovat kivuliaita ja niiden hoitaminen aiheuttaa paljon kuluja. Painehaavojen ennaltaehkäisy laadukkaiden erikoispatjojen avulla on paikallista haavanhoitoa huomattavasti edullisempi ratkaisu.

Tergo®Safen reunapalkit helpottavat hoitajan työtä. Patjan reunat antavat tukea ja helpottavat potilaan ergonomista siirtoa. Tergo®Safen tukevasta rakenteesta on hyötyä myös asentohoidossa ja muiden hoitotoimenpiteiden aikana.

Tergo®Safe on erityisesti liikuntarajoitteiselle henkilölle suunniteltu erikoispatja. Sen reunapalkit helpottavat itsenäistä siirtymistä vuoteeseen ja vuoteesta pois. Reunapalkkien avulla patjan reunalla voi istua tukevasti.

Tergo®Safen monikerrosrakenteen tähden potilas ei uppoa patjaan liian syvälle. Tämän ja reunapalkkien ansiosta itsenäinen vuoteessa kääntyminen onnistuu paremmin. Tergo®Safe-patja täyttää korkealuokkaisen vaahtomuovipatjan kriteerit.

Keskinkertaisen riskin Tergo®Safe-antidecubituspatja on valmistettu uusiutuvasta luonnon raaka-aineesta soijaöljystä. PU-pinnoitteinen Medicase®-hygieniapäällinen on neljään suuntaan joustava, multielastinen, hengittävä ja antibakteerinen. Paloturvallinen (SL 1) päällinen tukee osaltaan patjan pintapehmeys- ja ergonomiaominaisuuksia. Päällisessä ja pehmusteessa on Öko-Tex-sertifikaatti, joka takaa tuotteen puhtauden sekä käyttäjän että ympäristön kannalta.

Takuu on 5 vuotta sisuksen, 2 vuotta päällisen materiaali- ja valmistusvirheille.

Koko valittavissa sängyn koon mukaan:

75/78/80/85/88/90 x 200/205/208/210 x 17 cm

Tergo®Safe-patja toimitetaan hygieniapäällisellä. Lisähinnasta patjan saa kuumasaumattuna (KS) tai kiinteällä Mediresc- tai Proresc-pelastuspäällisellä.

Lataa tietoa
 


    

Leveys (cm):
Pituus (cm):
Päällisvaihtoehdot: