Tilausehdot

MediMattress Oy:n VERKKOKAUPAN TILAUSEHDOT

LUE AINA TILAUSEHDOT TARKASTI ENNEN TILAUKSEN JÄTTÄMISTÄ!

Tilaaminen
Verkkokaupasta tilaaminen vaatii aina rekisteröitymisen.

Lähetettyäsi tilauksen, saat sähköpostiisi vahvistuksen tilauksesi perille tulosta. Kun tilaus on toimitettu, saat sähköpostiisi Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksen etenemistä kuljettajalla.

Minimiostos ja toimituskulut
Tilauksillamme ei ole minimitilausrajaa. Verkkokaupan toimituskulut ovat joko 7 tai 12 € / tilaus riippuen toimitustavasta. Yli 150 € arvoiset tilaukset verkkokaupan kautta toimitamme ilman toimituskuluja. (Huom! Kun tuotteet tilataan suoraan MediMattressin asiakaspalvelun tai aluepäälliköiden kautta, toimituskulut ovat 9 - 30 € / tilaus ja rahtivapaa toimitus koskee yli 500 € tilauksia.)

Toimitus ja maksaminen
Tuotteiden toimitusaika on tällä hetkellä 2-14 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Tuotteet toimitetaan asiakkaalle postiennakolla. Maksu tapahtuu tuotteiden noudon tai vastaanoton yhteydessä postin asiamiehelle. Tuotteet voi myös noutaa ja maksaa toimipisteessämme osoitteessa Haukilahdenkatu 4, 00550  HELSINKI.
Huom! Vierailu vain sovitusti, soitto asiakaspalveluumme etukäteen, kiitos!

Postipaketti:
Hinta 7 € / tilaus. Tuotteet toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen, josta ne voi noutaa kirjallisella saapumisilmoituksella.

Kotiinkuljetus:
Hinta 12 € / tilaus. Postin asiamies sopii toimituksesta puhelimitse ja tuo lähetyksen asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen arkisin klo 9-21 välisenä aikana.

Posti toimittaa tuotteet perille arkipäivisin. Tuotteita toimitetaan vain Suomeen.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Ikäraja
Alle 18-vuotiaalta vaaditaan aina huoltajan tekemä tilaus.

TUOTETAKUU JA PALAUTUSOIKEUS
MediMattressilla on täysi tuotetakuu. Tarkemmat takuuajat on merkitty jokaiselle tuotteelle Internet-sivulla. Vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin vastaaviin tuotteisiin.

Käyttämättömälle, alkuperäispakkauksessaan olevalle MediMattress-tuotteelle on toimituspäivästä 14 päivän palautusoikeus. Mittatilaustöillä ja erikoistuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Palautusohjeet
Ota etukäteen yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon 0306 40 40 40 tuotteen palautuksesta ja korvaamisesta. Ilmoita samalla aina tuotteen nimi ja palautuksen syyn. Tuotteen voi palauttaa ilman postimaksua postin välityksellä. Tuotteen mukana on oltava dokumentti, jossa on asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero ja asiakasnumero esim. laskukopio ja tilinumero, mihin maksu palautetaan sekä syy miksi tuote palautetaan.

Palautusosoite

MediMattress Oy / verkkokauppa
Haukilahdenkatu 4
00550 Helsinki


Tilauksen muuttaminen tai peruuttaminen

Ota yhteys MediMattressin asiakaspalveluun 0306 40 40 40, avoinna arkisin klo 8-16. 

TIETOSUOJA

Asiakkuus
Asiakkuus syntyy, kun asiakas tekee tilauksen tai lähettää tarjouspyynnön. Tilaus edellyttää seuraavia henkilötietoja: Asiakkaan koko nimi, syntymäaika , lähiosoite tai työosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Henkilötietojen käsittely
MediMattressin asiakasrekisteri on luottamuksellinen; rekisteritietoja ei luovuteta eteenpäin muille osapuolille. 

REKISTERISELOSTE

Rekisterinpitäjä
MediMattress Oy
Haukilahdenkatu 4
00550 Helsinki, Suomi
puh. 0306 404040
e-mail: asiakaspalvelu(at)medimattress.fi
Y-tunnus: 1480110-8

Rekisterin nimi
MediMattress Oy:n asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisteri on tarkoitettu MediMattressin ja MediMattressin asiakkaiden väliseen asiakassuhteen hoitoon. Rekisteriä ei käytetä ilman asiakkaan suostumusta MediMattressin suoramarkkinointiin.

Rekisterin sisältämät tiedot
•Käyttäjän henkilökohtaiset tiedot (etunimi, sukunimi, syntymäaika)
•Käyttäjän yhteystiedot (mahdollinen työpaikka, työ- tai kotiosoite, puhelinnumero, faksi, sähköposti)
•Uutiskirjeen tilauksen hyväksyminen
•Tilaustiedot
•Tilatut tuotteet
•Tilauksen päivämäärä
•Tilaushistoria
•Internet-palvelimen tekniset tiedot (sisältävät käyttäjän IP-osoitteen ja tietoja käyttäjän selaimesta)

Tietojen luovutus ja salassapito
Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille osapuolille. Tiedot on tallennettu MediMattressin omaan palvelinjärjestelmään ja niihin on pääsy ainoastaan MediMattressin henkilökunnalla ja valtuutetuilla järjestelmän ylläpitäjillä. Lisätietoja asiakasrekisteristämme saat yllä olevasta osoitteestamme.