Tilausehdot

MediMattress Oy:n VERKKOKAUPAN TILAUSEHDOT

LUE AINA TILAUSEHDOT TARKASTI ENNEN TILAUKSEN JÄTTÄMISTÄ!

Tilaaminen
Verkkokaupasta tilaaminen vaatii aina rekisteröitymisen.

Lähetettyäsi tilauksen, saat sähköpostiisi vahvistuksen tilauksesi perille tulosta. Kun tilaus on toimitettu, saat sähköpostiisi Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksen etenemistä kuljettajalla.

Minimiostos ja toimituskulut
Tilauksillamme ei ole minimitilausrajaa. Verkkokaupan toimituskulut ovat joko 7 € tai 12 € / tilaus riippuen toimitustavasta. Yli 150 € arvoiset tilaukset verkkokaupan kautta toimitamme ilman toimituskuluja. (Huom! Kun tuotteet tilataan suoraan MediMattressin asiakaspalvelun tai aluepäälliköiden kautta, toimituskulut ovat 10 - 30 € / tilaus ja rahtivapaa toimitus koskee yli 700 € tilauksia.)

Toimitus ja maksaminen
Tuotteiden toimitusaika on 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteet toimitetaan asiakkaalle postiennakolla. Maksu tapahtuu tuotteiden noudon tai vastaanoton yhteydessä postin asiamiehelle.

Postipaketti:
Hinta 7 € / tilaus. Tuotteet toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen, josta ne voi noutaa kirjallisella saapumisilmoituksella.

Kotiinkuljetus:
Hinta 12 € / tilaus. Postin asiamies sopii toimituksesta puhelimitse ja tuo lähetyksen asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen arkisin klo 9-21 välisenä aikana.

Posti toimittaa tuotteet perille arkipäivisin. Tuotteita toimitetaan vain Suomeen.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Ikäraja
Alle 18-vuotiaalta vaaditaan aina huoltajan tekemä tilaus.

TUOTETAKUU JA PALAUTUSOIKEUS
MediMattressilla on täysi tuotetakuu. Tarkemmat takuuajat on merkitty jokaiselle tuotteelle Internet-sivulla. Vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin vastaaviin tuotteisiin.

Käyttämättömälle, alkuperäispakkauksessaan olevalle MediMattress-tuotteelle on toimituspäivästä 14 päivän palautusoikeus. Mittatilaustöillä ja erikoistuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Palautusohjeet
Ota etukäteen yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon 0306 40 40 40 tuotteen palautuksesta ja korvaamisesta. Ilmoita samalla aina tuotteen nimi ja palautuksen syyn. Tuotteen voi palauttaa ilman postimaksua postin välityksellä. Tuotteen mukana on oltava dokumentti, jossa on asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero ja asiakasnumero esim. laskukopio ja tilinumero, mihin maksu palautetaan sekä syy miksi tuote palautetaan.

Palautusosoite

MediMattress Oy / verkkokauppa
Haukilahdenkatu 4
00550 Helsinki


Tilauksen muuttaminen tai peruuttaminen

Ota yhteys MediMattressin asiakaspalveluun 0306 40 40 40, avoinna arkisin klo 8-16. 

 

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tutustu MediMattress Oy:n tietosuojaselosteeseen .