Yritys

Ainutlaatuinen suomalainen

Hyvä asiakkaamme,

MediMattress Oy on vuonna 1996 perustettu kotimainen teollisuusyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi laadukkaita tuotteita terveydenhuollon ja itsehoidon tarpeisiin. Asiakkaiden kanssa yhteistyössä kehitetyt korkealuokkaiset vaahtomuovipatjat, tyynyt, asentohoidon apuvälineet ja vuodehoidon tarvikkeet ovat korkealaatuisia ja edullisia. Tuotteet helpottavat potilaan/asukkaan elämää kuten myös hoitajan päivittäistä työn tekemistä, sekä tuovat merkittäviä säästöjä yksiköissä.

Vuoden 2008 lopulla MediMattress yhdisti voimansa toisen ainutlaatuisen suomalaisen yrityksen Carital Oy:n kanssa. Carital on kansainvälisesti toimiva teknologiayritys, joka kehittää ja valmistaa helppokäyttöisiä ja tehokkaita minimipainepatjoja vaikeasti hoidettaville potilaille/asukkaille painehaavojen ja kivun hoitoon. Yritysten tuotteet täydentävät optimaalisesti toisiaan. MediMattress vastaa Caritalin myynnistä, huollosta ja vuokrauspalveluista Suomessa.

MediMattressin tehtävänä on auttaa terveydenhuoltojärjestelmää tuottamaan parempaa ja tehokkaampaa terveyden- ja sairaanhoitoa. Teemme sen toimittamalla asiakkaillemme potilaan hoitoon tarkoitettuja, kliinisesti tutkittuja ja arvioituja, toimivia ja käytännöllisiä tuotteita, palveluja ja ratkaisuja. Kaikki valmistamamme tuotteet ovat rekisteröityjä lääkintälait-teita, jotka täyttävät niitä koskevat lait ja asetukset.

Parhain yhteistyöterveisin,