Yritys

Ainutlaatuinen suomalainen

Hyvä asiakkaamme,

MediMattress Oy on vuonna 1996 perustettu kotimainen teollisuusyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi laadukkaita tuotteita terveydenhuollon ja itsehoidon tarpeisiin. Asiakkaiden kanssa yhteistyössä kehitetyt geelivaahtopatjat, tyynyt, asentohoidon apuvälineet ja vuodehoidon tarvikkeet ovat korkealaatuisia ja edullisia. Tuotteet helpottavat potilaan elämää sekä hoitajan päivittäistä työn tekemistä.

Vuoden 2008 lopulla MediMattress yhdisti voimansa toisen ainutlaatuisen suomalaisen yrityksen Carital Oy:n kanssa. Carital on kansainvälisesti toimiva teknologiayritys, joka kehittää ja valmistaa helppokäyttöisiä ja tehokkaita erikoispatjoja vaikeasti hoidettaville potilaille painehaavojen ja kivun hoitoon. Yritysten tuotteet täydentävät optimaalisesti toisiaan. MediMattress vastaa nyt Caritalin myynnistä, huollosta ja vuokrauspalveluista Suomessa.

Me haluamme olla asiakkaidemme joustava kotimainen yhteistyökumppani aina, kun on kyse terveydenhuollossa tarvittavista erikoispatjoista, tyynyistä, asentohoidon apuvälineistä tai muista vuodehoidossa tarvittavista tuotteista. MediMattress panostaa myös vahvasti palveluihin, jotka auttavat asiakkaitamme hoitamaan omaa työtään entistä helpommin ja paremmin.

Alati kasvava tuotevalikoimamme on laaja ja monipuolinen: tuotteita on tarjolla vauvasta vaariin! Asiantunteva myyntitiimiimme vastaa mielihyvin kysymyksiinne. Olemme perinteisesti tehneet kehitystyötä yhdessä asiakkaidemme kanssa ja olemme vastakin käytettävissä, mikäli asiakkaallamme on tarve ratkaista jokin vuodehoitoon liittyvä erityisongelma. Tällaista palvelua voi saada vain ainutlaatuiselta suomalaiselta kumppanilta.

Parhain yhteistyöterveisin