< Takaisin listaukseen

Haemme kesätyöntekijää huolto-osastolle Helsinkiin ajalle 1.6.-11.8.2023

Mitä tulisit meillä tekemään?

Työtehtäviisi kuuluu patjojen puhdistamista ja kuljettamista asiakkaille pääkaupunkiseudun alueella sekä muita työtehtäviä tarpeen mukaan.

Työtä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin päivävuorossa.

Mitä me etsimme?

Työtehtävä sopii parhaiten omatoimiselle ja reippaalle tekijälle, jolta löytyy rautainen asenne työntekoon, oma-aloitteisuutta sekä kädentaitoa. Et pelkää liata käsiäsi ja omaat hyvän peruskunnon, sillä työ on fyysistä ja työtahti ajoittain hektinen. Työtä tehdään pääosin itsenäisesti, mutta toivomme sinulta kykyä myös tiimityöskentelyyn. Aiempi kokemus tuotantotöistä tai vastaavan tyyppisistä tehtävistä on plussaa, mutta saat tehtäviin hyvän perehdytyksen, joten hae siis rohkeasti. Ajokortti B on välttämätön.

Miksi meille?

Meille tullessasi saat huipputyökaverit ja edut sekä antoisan ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääset myös konkreettisesti näkemään kättesi jäljen. MediMattressin toimipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Hermannissa.

Kiinnostuitko? Laitathan tulemaan hakemusta pikimmiten, kuitenkin viimeistään 21.5.2023 osoitteella ilkka.koponen(at)medimattress.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa huollon esimies Ilkka Koponen 040 960 15 65.