TUENTA

SEISOMAANNOUSUN APUVÄLINEET

FlexiMovea voi käyttää esimerkiksi avustetun vuoteesta tai tuolista nousun tukena sekä vuoteessa ylöspäin siirtymisen, pyörätuoliin istuutumisen tai siitä nousun apuna – usein liukulaudan kanssa.

FlexiGrip on ergonomisesti muotoiltu tarttumanauha, joka on hellävarainen käsille ja iholle. Se on erinomainen apuväline potilaille, joiden on fyysisesti vaikea kohottautua itse sängystä. Potilas vetää itsensä vähitellen makuulta istumaan. FlexiGripiä voi käyttää myös pyörätuolista sänkyyn siirryttäessä.

VYÖT

FlexiBelt/EasyBelt siirto- ja talutusvyöt on tarkoitettu seisomaannousuihin sekä siirtoihin pyörätuolista sänkyyn, WC:hen tai autoon. Vöitä löytyy valmistettuna eri materiaaleista erilaisiin käyttötarpeisiin.

WalkingBelt-vyötä käytetään kävelyharjoittelun tukena lapsilla, joiden voimat ja tasapaino ovat heikentyneet.

VYÖTARVIKKEET

KÄVELYN APUVÄLINEET

Ainutlaatuiset, ergonomisesti muotoillut kävelypöydät potilaiden varhaiseen mobilisointiin erityisesti sydän- ja rintaelinkirurgian sekä vatsakirurgian toimenpiteiden jälkeen.

KÄÄNTÖLEVYT JA -TELINEET

TurnTable-kääntölevyä käytetään siirtymiseen istuma-asennossa pyörätuolin ja sängyn, WC-istuimen, tuolin tai nojatuolin välillä.

TurnSafe2 on ergonominen ja helppokäyttöinen kääntöteline seisomaannousuihin ja siirtoihin, joihin liittyy käännöksiä.

SEISOMAANNOUSUN APUVÄLINEET

Siirtolaitteita ja -telineitä käytetään apuvälineinä mahdollistamaan turvalliset ja aktiiviset seisomaannousut ja siirrot sänkyyn, pyörätuoliin tai WC:hen ja niistä pois.

TUKITARVIKKEET