< Takaisin listaukseen

Varautuminen COVID-19 -tartuntatautiepidemiaan Carital Groupissa

 

Tässä poikkeustilanteessa toimimme Suomen viranomaisten (THL, STM) ohjeistuksen mukaisesti ja suojaamme henkilöstömme sekä asiakkaittemme terveyttä ohjeiden mukaisesti.

 

Vuokraustoimintamme jatkuu

Pääkaupunkiseudulla vuokraustoimintamme jatkuu sopimusten mukaisesti normaalisti. Henkilökuntamme tekee päivittäin useita käyntejä niin sairaaloihin, hoitokoteihin kuin koteihinkin. Olemme tarkistaneet toimintaamme entisestään. Kaikissa vuokravienneissä ja -noudoissa henkilöstömme käyttää kertakäyttöisiä hengityssuojaimia ja suojakäsineitä sekä luonnollisesti huolehtii erityisen tarkasti käsi- ja yskimishygieniastaan.

Muualle Suomeen toimitamme vuokrapatjoja edelleen entiseen malliin Postin välityksellä.

 

Asiakaskäynnit on keskeytetty toistaiseksi

Kaikki asiakaskäynnit ja muut tapaamiset on peruttu. Aluepäällikkömme ovat nyt vielä paremmin tavoitettavissa puhelimen ja etäyhteyksien välityksellä, yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Toimitukset pyrimme varmistamaan kaikissa tilanteissa

Sopimustoimittajan velvoitteemme hoidamme toistaiseksi normaalisti. Mikäli ylivoimainen este yllättää, olemme viipymättä yhteydessä asiakkaisiimme. Tavoitteenamme on tukea ja palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla nykyisessä poikkeustilanteessakin.

 

Varautuminen sairaalapatjojen kysynnän kasvuun

Olemme nostaneet huomattavasti kapasiteettia toimittaa keskiriskin painehaavapatjoja. Ennen kaikkea olemme myös lisänneet valmiutta toimittaa Carital Antideformaatiopatjoja® vuokraukseen erittäin korkean/korkean painehaavariskin potilaille erityisesti teho-osastoille.

 

Noudatamme kaikessa toiminnassamme viranomaisten antamia ohjeita ja suosituksia, jotta voimme omalta osaltamme rajoittaa epidemian leviämistä.

 

Tärkeimmät kumppanimme löytyvät terveydenhuollon ammattilaisista. Erityisesti heille toivomme terveyttä ja voimia selvitä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Yrityksemme pyrkii toiminnallaan tukemaan teitä työssänne kaikin mahdollisin tavoin!