ASENNON KORJAUS

LIUKULAUDAT

Liukulautoja käytetään asennon korjaamiseen tuolissa taaksepäin. Lisäksi liukulaudoilla voi avustaa vuoteeseen makuulle asettumista.

LIUKUMATOT JA -ALUSTAT

Yhden suunnan liukumattoja käytetään etenkin istuma-asennon korjaamiseen tuolissa tai pyörätuolissa. Liukualusta helpottaa liikettä taaksepäin mutta ei luista eteenpäin. Näin potilaan on helpompi kohentaa asentoaan ja säilyttää hyvä asento tuolissa.

Autoon istuutumiseen ja autosta nousemiseen tarkoitettu istuintyyny helpottaa kääntymistä ja sivuttaisliikettä. Istuintyyny kiinnitetään tukevasti autonistuimen selkänojaan, jotta istuja ei pääse valumaan eteenpäin.

KÄÄNTÖLEVYT

Kääntölevy helpottaa kääntymistä istuma-asennossa.

LIUKUMATOT JA -ALUSTAT

Liukumatot ja -alustat helpottavat erilaisia asennon korjaustilanteita vuoteessa sekä nostoliinojen pukemista. Ne soveltuvat erinomaisesti kääntymiseen vuoteessa sekä siirtymiseen vuoteessa ylöspäin tai sängystä pyörätuoliin.

Liukumatot ja -alustat vähentävät avustettuja asennonvaihtoja ja tarpeettomia nostoja ja säästävät siten avustajan selkää ja hartioita.

LIUKULAKANAT WENDYLETT

WendyLett-tuotteet ovat patentoituja, korkealaatuisia tuotteita, jotka on suunniteltu helpottamaan siirtymistä sängyssä ylöspäin sekä kääntymistä ja pieniä asentomuutoksia sängyssä.

Direct Healthcare Group -konsernin WendyLett-lakanat muodostavat yhdessä tarkoin harkitun järjestelmän, johon kuuluu toisiaan täydentäviä liuku- ja siirtolakanoita. Ne helpottavat sekä käyttäjän, hoitohenkilöstön että omaishoitajan arkea.

Tutustu Lakanoita kaikkiin tilanteisiin -katalogiin

LIUKULAKANAT EASYROLL

Taloudellinen vaihtoehto WendyLett-järjestelmälle. Ero on siinä, että EasyRoll on vuoriton ja siinä on lakanaan laminoitu liukupinta. EasyRoll-järjestelmästä on saatavana useita eri malleja ja kokoja, joissa on erilaisia ominaisuuksia ja jotka auttavat sinua löytämään parhaat ja tarpeitasi vastaavat ratkaisut.

Tutustu Lakanoita kaikkiin tilanteisiin -katalogiin

EASYROLL SUOJALAKANAT JA PATJANSUOJUKSET

Suojalakanat ja patjansuojukset suojaavat patjaa nesteiltä (esimerkiksi inkontinenssipotilailla käytettäessä) ja pölypunkeilta, ja niitä voi käyttää muutoinkin patjan ja sen päällisen suojana.

Neste tai pölypunkit eivät pääse nesteenpitävän kerroksen läpi.

Tutustu Lakanoita kaikkiin tilanteisiin -katalogiin

MUUT LIUKUALUSTAT JA LIUKULAKANAT

PositioningCover on resorinauhalla varustettu patjasuoja, jota käytetään tavallisen lakanan alla asennon vaihtamiseen sängyssä.

Kipuherkkä potilas, jonka hoidontarve on suuri ja säännöllinen, voi olla haaste häntä hoitaville terveydenhuollon ammattilaisille. TurnSheet-kääntöjärjestelmällä (210 x 150 cm) kääntäminen onnistuu vähällä voimalla ja ilman tarpeettomia nostoja. Se sijataan pysyvästi vuoteeseen, jossa se peittää kaikki painepisteet ja ehkäisee tehokkaasti painehaavojensyntymistä.

MUUT ASENNON KORJAUKSEN APUVÄLINEET

TopSheet on tarkoitettu inkontinenteille vuodepotilaille, joita on käännettävä usein. TopSheet sopii myös erinomaisesti painavan potilaan pitämiseen kylkiasennossa esimerkiksi avustettujen hygieniatoimien tai haavasidoksen vaihdon aikana.

FootStool jalkakoroke auttaa ja tukee siirtymisissä.

FootStoolCover suojapäällinen FootStooliin.