Yritys

MediMattress Oy lyhyesti

MediMattress Oy on kotimaisen Carital Oy:n tytäryhtiö. Yhdessä yhtiöt muodostavat Carital Group -yritysryppään ytimen. Carital-ryhmä on Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla toimiva lääkintälaitteita valmistava konserni, jonka menestys perustuu useisiin itse kehitettyihin tuotteisiin ja teknologioihin.

MediMattress Oy:n tärkein tuoteryhmä on painehaavojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon tarkoitettu Carital®.  Kärkituotteen Carital® Optiman kliinisen näytön vahvuus on paras mahdollinen A. Näyttö perustuu tason 1 lääketieteellisiin tutkimuksiin.

Caritalin ainutlaatuinen teknologia on konsernin oman kehitystyön tulosta. Carital Antideformaatioteknologia® estää tehokkaasti paineenalaisten kudosten ja kudossolujen deformaation eikä kudokseen synny paineesta aiheutuvaa vammaa. Muita ainutlaatuisia tuotteita ovat Euroopassa ja Yhdysvalloissa patentoitu potilassiirtoon tarkoitettu siirtosuoja Tergo®Glide, korkealuokkaisten vaahtomuovipatjojen Tergo®Safe ja Eko™ tuotteisto sekä psykiatrisessa ja kehitysvammaisten hoidossa käytettävät Pro™ -tuotteet.

MediMattress Oy:n liiketoimintojen yhteisinä nimittäjinä ovat potilasturvallisuus, hoitohenkilökunnan ja omaishoitajien työn helpottaminen sekä maailmanlaajuinen tarve terveydenhuollon kustannussäästöihin ennaltaehkäisevän terveydenhuollon kautta.

MediMattress tavoittelee liiketoiminnassaan kannattavaa kasvua ja hyvää vakavaraisuutta. Konsernin tavoitteena on kehittää entistä turvallisempia ja helposti käytettäviä tuotteita sekä menetelmiä nykyisiin käyttötarkoituksiin. Teknologiakehityksen fokuksessa ovat antideformaatioteknologian uudet sovellukset. Lue lisää Terveys ja talous -lehdestä.

Carital-konsernin liikevaihto on noin viisi miljoonaa euroa, liiketoiminta on kannattavaa. Carital on yksityisomistuksessa oleva suomalainen yhtiö.

Lue lisää tietoja yrityksestä Caritalin verkkosivuilta www.carital.fi.

ISO-SERTIFIKAATIT (PDF)
ISO 13485 (suomi)         ISO 14001 (suomi)