Yritys

MediMattress Oy lyhyesti

 

MediMattress Oy toimittaa potilasturvallisia, tutkittuja ja toimivia lääkintälaitteita terveydenhuoltoon. Tärkein tuoteryhmämme on painehaavojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon tarkoitettu Carital®Kärkituotteen Carital® Optiman kliinisen näytön vahvuus on paras mahdollinen ANäyttö perustuu tason 1 lääketieteellisiin tutkimuksiin.

Carital Antideformaatioteknologia® estää tehokkaasti paineenalaisten kudosten ja kudossolujen deformaation eikä kudokseen synny paineesta aiheutuvaa vammaa. Muita ainutlaatuisia tuotteita ovat Euroopassa ja Yhdysvalloissa patentoitu potilassiirtoon tarkoitettu siirtosuoja Tergo®Glide, korkealuokkaisten vaahtomuovipatjojen Tergo®Safe ja Eko™ tuotteisto sekä psykiatrisessa ja kehitysvammaisten hoidossa käytettävät Pro™ -tuotteet.

MediMattress Oy:n liiketoimintojen yhteisinä nimittäjinä ovat potilasturvallisuus, hoitohenkilökunnan ja omaishoitajien työn helpottaminen sekä maailmanlaajuinen tarve terveydenhuollon kustannussäästöihin ennaltaehkäisevän terveydenhuollon kautta. Konsernin tavoitteena on kehittää entistä turvallisempia ja helposti käytettäviä tuotteita sekä menetelmiä nykyisiin käyttötarkoituksiin. Teknologiakehityksen fokuksessa ovat antideformaatioteknologian uudet sovellukset.

Lokakuun 2020 lopulla MediMattress Oy siirtyi emoyhtiö Carital Oy:n kanssa brittiläisen Direct Healthcare Group -ryhmän omistukseen. Direct Healthcare Group (DHG) on nopeasti kasvava eurooppalainen painehaavoja ennaltaehkäisevien ja hoitavien tuotteiden sekä potilassiirtoihin ja istumisratkaisuihin keskittyvä valmistaja. Lue lisää täältä.

 

ISO-SERTIFIKAATIT (PDF)
ISO 13485 (suomi)         ISO 14001 (suomi)