< Takaisin listaukseen

Carital® Optimalle Dementia Design Accredited Product -status

Ylpeydellä ja ilolla kerromme, että suomalainen Avainlipputuote, MediMattressin Carital® Optima antideformaatiopatja on ensimmäinen painehaavapatja, joka on saanut Stirlingin yliopiston Dementia Services Development Center (DSDC) -keskukselta Dementia Design Accredited Product -statuksen.

DSDC on kansainvälisesti tunnustettu tiedonvaihdon ja tutkimusvaikutusten keskus, joka on keskittynyt parantamaan dementiaa sairastavien ihmisten elämää. DSDC:n tuoteakkreditointi tukee kliinikoita luomaan dementiapotilaille ja ikääntyvälle väestölle sopivia olosuhteita tehostamalla tuotevalintaprosessia.

Lue lisää (EN) täältä: https://lnkd.in/efegN7J8

#stoppainehaavoille
#avainlippu
#suomalainentyo
#medimattress
#dhg